Rata de infectare a scăzut în Capitală! Vești minunate pentru bucureșteni

Datele furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) arată că rata de infectare cu coronavirus calculată la 14 zile pentru București este de 2,87 de cazuri la mia de locuitori. Aceste date sunt reprezentative pentru ziua de miercuri, 24 noiembrie.

Cu o zi în urmă, anunță Direcția de Sănătate Publică, rata de infectare pentru Capitală a fost de 3,04 la mia de locuitori. Amintim că cea mai ridicată rată de infectare cu coronavirus în București a fost înregistrată pe data de 22 noiembrie, atunci când rata a atins 16,54 de cazuri la mia de locuitori.

Bilanț coronavirus România, 24 noiembrie

Bilanț COVID miercuri, 24 noiembrie. Noi infectări în România. Ultimele date oficiale. A fost publicat cel mai recent bilanț al pandemiei de coronavirus în România. Avem noi decese raportate, dar și infectări în ultimele 24 de ore.

Grupul de Comunicare Strategică a publicat cel mai recent bilanț al pandemiei de coronavirus. Potrivit datelor oficiale, în prima zi a acestei săptămâni avem un nou val de infectări, dar și de decese. Totodată, situația din spitale și cea de la secțiile ATI se menține destul de dificil de gestionat.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 24 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 2.796 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 231 decese dintre care 36 anterioare.

Bilanțul de marți arată o scădere ușoară a cazurilor

Până marți, 23 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.766.987 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.116 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.  1.653.179 de pacienți au fost declarați vindecați.

Au fost înregistrate 2.736 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 49 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.