Vladimir Beliș este un fost director al Institutului Național de Medicină Legală. El a vorbit despre cauza care ar fi putut duce la decesul Cristinei Ţopescu. Medicul spune că totul va putea fi clar abia peste două-trei săptămâni, după efectuarea unei cercetări histopatologice, însă el crede că ar putea fi vorba despre un infarct miocardic.

“Diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decât după efectuarea unei cercetări histopatologice. Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili. După starea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic.

Starea de neliniște poate fi una din cauzele care să declanșeze o insuficiență cardiacă”, a declarat Vladimir Beliş pentru Antena 3.

Cristina Ţopescu ar urma să fie incinerată

Cristina Ţopescu ar urma să fie incinerată miercuri, decizia fiind anunţată luni de către familia jurnalistei. Nu se ştie deocamdată dacă aceasta a fost dorinţa Cristinei Ţopescu sau o decizie a rudelor ei, spun cei de la România TV.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică seară, în locuinţa ei din Tunari. Cristina Țopescu s-a stins din viață alături de ființele pe care le-a iubit cel mai mult: câinii ei. Cel mai probabil, a murit la sfârșitul anului trecut, fără ca cei apropiați să observe trecerea ei în neființă. Cea care a sunat la 112 a fost una dintre vecinele jurnalistei, de altfel și o bună prietenă. Medicii de pe Ambulanță au găsit-o în dormitorul de la etaj, fără suflare.