Tensiunile în jurul cazului completelor de 3 de la Îanalta Curte sunt la cele mai înalte cote. Efectele directe asupra lui Liviu Dragnea și a altor politicieni și oameni de afaceri fac ca pe acest subiect să fie discuții aprinse. Foi judecători CCR se simt sub presiune, din acest motiv, scrie stiripesurse.ro.

Suntem deranjați că se fac speculații, că se vorbește de tabere, că se vorbește de scoruri de 5 la 4”, a spus un judecător CCR , cu referire la știrile și declarațiile publice pe tema completurilor de 3 de la ÎCCJ.

Alt judecător CCR spune că nu este normal să apară informații din deliberările care au loc în sala de plen între judecători.

„Ieri, nu ieșisem din ședință și începea să apară ce discutăm. Ori cineva stă cu telefonul deschis, ori suntem ascultați”, a declarat judecătorul constituțional.
Curtea Constituțională a amânat pentru data de 19 aprilie pronunțarea pe conflictul între Parlament și ÎCCJ, pe tema completurilor specializate în cazurile de corupție, ridicat de Florin Iordache.

Dacă CCR stabilește că au fost constituite ilegal completele de 3 judecători de ICCJ, dosarul lui Liviu Dragnea și multe altele vor fi rejudecate.