WAM7500/6500este un nou concept cu ajutorul căruia Samsung le oferă utilizatorilor un sunet bogat, de cea mai bună calitate. Spre deosebire de boxele obișnuite care canalizează sunetul într-o singură direcţie, WAM7500/6500va difuza sunetul în toată camera.

Această abordare inovatoare a produselor audio a fost obținută cu ajutorul tehnologiei ‘Ring Radiator’, care permite sunetului să fie difuzat 360 de grade, menținând un echilibru perfect între treble și bass.

„Știm cât de mult le place utilizatorilor să asculte muzică, așa că ne extindem portofoliul pentru a le oferi acestora cea mai bună calitate wireless,”a declarat Jurack Chae, Senior Vice President la Samsung Electronics. „Cu noile produse WAM7500/6500, utilizatorii se pot bucura de un sunet de calitate oriunde s-ar afla, în timp ce noile soundbar-uri curbate completează perfect experiența de vizionare oferită de un TV curbat.”

Produsele din seria WAM7500/6500au fost dezvoltate cu ajutorul noului laborator audio Samsung din Valencia, California și folosesc materiale premium la exteriorul boxelor, astfel că se integrează frumos în casele utilizatorilor. Vor fi disponibile două modele: stand (WAM7500)și mobil (WAM6500), cel din urmă fiind echipat cu baterie, pentru ca utilizatorii să se bucure de un sunet de cea mai bună calitate oriunde s-ar afla. Ambele modele pot fi conectate cu ușurință la televizoare, soundbar-uri și telefoane mobile.

Samsung va lansa și seriile 8500, 6500 și 6000 de soundbar-uri curbate, potrivite televizoarelor curbate Samsung de dimensiuni diferite – de la 45 de inci la 78 de inci.

Seria 8500 va oferi sunet de cea mai bună calitate cu ajutorul sistemului 9.1 ce va intensifica experiența oferită de televizoarele curbate Samsung. Aceste produse, dar și altele, vor fi lansate oficial în timpului CES 2015.