Cozmin Guşă a explicat, într-un interviu acordat EVZ TV, care este, în opinia sa, noul şef operativ al statului paralel, cel care ar fi preluat această „funcţie” de la controversatul Florian Coldea.

„Cred că, dacă vorbim astăzi despre influența în statul paralel, șeful operativ este Silviu Predoiu, care l-a detronat pe Florian Coldea, din unghiul meu de vedere, și, nu doar prin relația pe care o are cu Ponta, este consilierul personal al lui Victor Ponta, ci prin multe alte legături pe care și le-a reluat după momentul în care, la împlinirea vârstei de pensionare, a fost refuzat de Klaus Iohannis să devină consilier pe securitate națională la Cotroceni”, a spus Cozmin Guşă pentru EVZ TV.

Silviu Predoiu

Guşă explică şi de unde provine „desfășurare de forțe anti-Iohannis” care se poate observa acum la generalul Predoiu.

„Silviu Predoiu, în ziua în care a împlinit vârsta de pensionare, s-a prezentat la Klaus Iohannis, și-a prezentat demisia, dar cu speranța că, cu aceeași ocazie, ar fi trebuit să fie nominalizat consilier pe securitate națională, cum i s-ar fi promis, prin intermediari. A avut supriza să nu i se întâmple acel lucru nici în acea zi, nici după și de aici toată această desfășurare de forțe anti-Iohannis pe care o vedeți la Silviu Predoiu”, a mai declarat Cozmin Guşă.