Ultima mutare făcută de liderul PSD arată că lucrurile s-au inflamat între cei doi. Liviu Dragnea a decis ca Anca Alexandrescu să se întoarcă la Camera Deputaților, de unde a fost detașată pentru a o consilia pe Viorica Dăncilă.

Anca Alexandrescu este consiliera lui Liviu Dragnea și se ocupă de imaginea și de comunicarea acestuiafiind nelipsită de lângă șeful PSD. Liviu Dragnea a detașat-o pentru a o ajuta pe Viorica Dăncilă, dar între cele două ar fi apărut anumite conflicte.

Astfel, aceasta a fost numită consilier onorific al premierului, funcție neremunerată.

Anca Alexandrescu a lucrat pentru foştii premieri Adrian Năstase şi Victor Ponta, pe probleme de comunicare, și s-a ocupat de imaginea fostului primar general al Capitalei, Sorin Oprescu.

De asemenea, în perioada guvernării Ponta, firma acesteia s-a ocupat de imaginea ministrului Dezvoltării de atunci, Liviu Dragnea.

Și poziția lui Darius Vâlcov ar fi amenințată. Consilierul nu ar mai fi dorit de Viorica Dăncilă. Mai mult, premierul ar avea sprijinul lui Eugen Teodorovici. Acesta este deranjat de implicarea lui Vâlcov în activitatea lui.