La ultimul termen din dosarul Caracal, Gheorghe Dincă, cel acuzat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost faţă în faţă cu familiile victimelor sale.

Dincă susţine că totul a fost o diversiune și tot ce a făcut a fost sub presiune

Presupusul criminal din Caracal a izbucnit în plâns în faţa rudelor celor două tinere, a recunoscut că le-a răpit, însă a continuat să afirme că nu el le-a ucis şi totul a fost o diversiune.

“Am cerut permisiunea să vorbesc, el (Dincă – n.red.) era pe scaun, l-am întrebat dacă poate să mă privească în ochi, el m-a privit și i-am spus să recunoască dacă a ars fetele în butoi. A zis: ‘Nu, doamnă!’.

A zis că în curtea lui nu s-a întâmplat absolut nimic, n-a fost picătură de sânge în casa lui, nu a fost os uman găsit în curtea lui, totul a fost o diversiune și tot ce a făcut a fost sub presiune”, a declarat Monica Melencu după termenul de la instanţa de judecată.

Dincă a detonat bomba în sala de judecată

Mama Luizei a mai povestit şi că Gheorghe Dincă recunoaşte că le-a răpit pe fete şi vrea să-şi ispăşească pedeapsa pentru asta. Însă adevărata bombă a venit la final. Ultimele cuvinte ale lui Dincă în sala de judecată au părut să indice că existe persoane foarte importante care sunt implicate în această poveste, scrie Cancan.

“A spus că fetele i-au fost luate. Spune mereu că de acel Buță Ștefan și acea Petruța, asta este diversiunea lui. Părerea mea e că nu știe cine i le-a luat.

Dar el a zis că fetele nu sunt omorâte și el vrea să-și facă pedeapsa. Ultimele cuvinte pe care le-a spus a fost că o să cade capete mari dacă el spune adevărul”, a mai declarat Monica Melencu, mama Luizei.