“În data de 18 noiembrie 2016, în cadrul celui mai generos eveniment de tip Black Friday din industria auto, discounturile la mașini vor fi de mii de euro pentru fiecare exemplar și vor urca până la zeci de mii de euro în cazul modelelor noi premium. Doar pe blackfriday.autovit.ro“, declară Cristi Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro.

În 2015, discounturile totale acordate celor care au achiziționat mașini în cadrul evenimentului Black Friday de pe Autovit.ro s-au ridicat la 280.000 de euro, iar toate mașinile aflate la ofertă au fost vândute. Cea mai apreciată ofertă în 2015 a fost un model BMW Seria 6 640, cu reducere de 48.589 de euro.

“Mașinile aflate în oferta de Black Friday provin de la dealeri auto cu renume, au o garanție de cel puțin un an, kilometraj verificabil și istoric de service. În plus, noi personal verificăm că prețul din oferta de Black Friday are un discount semnificativ comparativ cu cel de dinainte“, adaugă Cristi Cojocaru.

Pentru a beneficia de ofertă, doritorii trebuie să parcurgă câțiva pași simpli: să sune la dealerul care propune oferta și să achite un avans pentru a rezerva mașina dorită.

Cumpărătorii se pot înscrie înainte de startul campaniei pe blackfriday.autovit.ro, completând formularul de pe pagină și vor primi alerte prin email și SMS pentru a afla ce oferte sunt disponibile de Black Friday imediat ce campania începe.

Aflat deja la a treia ediție, Black Friday pe Autovit.ro a devenit un eveniment așteptat de toți cei care doresc să facă o schimbare sau să își cumpere încă o mașină. Dacă în 2015, numărul de vizitatori care au intrat pe pagina dedicată evenimentului comercial s-a dublat față de anul anterior, în 2016 evenimentul va fi și mai popular, din estimările echipei Autovit.ro.

Pe site-ul Autovit.ro intră lunar în căutarea automobilului potrivit aproape 3 milioane de vizitatori unici.