Magazinul PC Garage va oferi, în perioada 25-27 noiembrie,  tuturor clienţilor săi reduceri semnificative la toate produsele aflate pe lista acestora încă de la începutul anului. Toate comenzile vor fi onorate în limita stocului disponibil al magazinului şi al furnizorilor.
Black Friday (Vinerea Neagră) este prima vineri după Ziua Recunoştinţei şi marchează debutul cumpărăturilor de Crăciun în SUA. De obicei, aceasta este şi una dintre zilele cu cele mai mari reduceri de preţuri şi vânzări în rândul magazinelor din America. Pentru ca toată lumea să poată profita de cele mai bune oferte, majoritatea companiilor ofera zi liberă angajaţilor săi.
Denumirea provine din Philadelphia, unde era folosită pentru a descrie traficul extrem de dificil creat după Ziua Recunoştinţei. În prezent, termenul are conotaţii economice întrucât în această perioadă retailerii se aşteaptă să intre “pe negru”, adică să aibă profit, în comparaţie cu “pe roşu”, adică pierderi.
PC Garage numără peste 25.000 de produse active, la preţuri dintre cele mai avantajoase, şi peste 250.000 de clienţi înregistraţi pe site.