Concentrarea pe piața securității pentru centre de date va genera creșteri importante într-un segment cu potențial substanțial. Michael Gable este un veteran al industriei de securitate cibernetică, cu peste 20 de ani de experiență în vânzări, alianțe strategice, servicii profesionale și vânzări. Ca lider al grupului pentru centre de date, Gable va oferi asistență echipelor de vânzări, va încheia parteneriate cu jucătorii relevanți de pe această piață și va dezvolta canalul de parteneri.

 „În contextul adopției virtualizării și infrastructurilor cloud, soluțiile Bitdefender furnizează securitate care nu putea fi livrată în universul tradițional al centrelor de date. Aceste soluții de securitate sunt foarte eficiente în fața celor mai sofisticate atacuri cibernetice și sunt invizibile pentru atacatori. Sunt construite de la zero pentru centre de date și infrastructuri cloud moderne și aduc securitate de ultimă generație, dar și beneficii ce permit organizațiilor să obțină un plus de valoare din inițiativele de transformare a centrelor de date”, spune Michael Gable, vicepreședinte pentru centre de date la Bitdefender.

 Gable îi va raporta directorului operațional al Bitdefender, Bogdan Irina. „Michael Gable va avea un rol cheie în concentrarea eforturilor noastre spre sectorul centrelor de date și aduce mai mult de două decenii de experiență în industrie”, spune Bogdan Irina, COO al Bitdefender.

 Soluțiile Bitdefender pentru centre de date și cloud – GravityZone Security pentru medii virtuale (SVE) și Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) – ajută organizațiile să reducă suprafața de atac și să prevină, detecteze, investigheze și răspundă la amenințări avansate, noi sau necunoscute.