În cadrul acestui parteneriat, în perioada 1 februarie 2011 – 31 mai 2011, posesorii de carduri bancare, emise de orice bancă din România sau din străinătate, care efectuează tranzacţii la bancomatele şi POS-urile BCR primesc la schimb melodiile preferate.
   
Mecanismul campaniei

Plăteşti cumpărăturile cu cardul la orice POS BCR sau efectuezi operaţiuni la ATM BCR;Pastrezi chitanţa tranzacţiei; Intri şi te înregistrezi pe bcr.getmusic.ro; Descarci în mod gratuit o melodie utilizând codurile unice de pe chitanţa tranzacţiei; Fiecare tranzacţie la orice ATM şi POS BCR beneficiază automat de 1 melodie gratuită.

Tranzacţiile la ATM care se califică în campanie sunt următoarele: retragere numerar, plată facturi, reîncărcare cartele Orange / Vodafone /Cosmote (Top Up), reîncărcare aplicaţie transport RATB pentru Bucureşti.

Tranzacţiile la POS care se califică în campanie sunt tranzacţiile efectuate la cumpărături de minim 10 lei, la orice POS BCR.
 
 Melodiile se regăsesc disponibilie pentru descărcare în format mp3 iar descărcarea melodiilor se poate efectua numai pe un dispozitiv hardware tip computer personal/notebook. Descărcarea melodiei aferente unei  tranzacţii POS/ATM BCR se poate efectua în termen de 10 zile calendaristice de la data şi ora înscrise pe chitanţa tranzacţiei.  
 
“În 2010 au fost câteva sute de cazuri de persoane fizice investigate pentru upload şi download ilegal de muzică prin internet. Prin campania “Banking pe muzica ta” toţi se pot bucura de muzica preferată, gratis şi legal” a încheiat Igor Zganjer.
    
BCR are cea mai mare reţea naţională de bancomate – peste 2.250 – şi POS-uri – peste 18.000 de terminale.  
 
Volumul tranzacţiilor efectuate cu cardurile debit şi credit BCR la comercianţi în 2010 a crescut cu 29%. În acelaşi timp, numărul mediu al tranzacţiilor pe card a crescut cu 27% arătând o preferinţa crescândă a românilor pentru plata cu cardul.   

În 2010 BCR a răsplătit utilizatorii de carduri cu o sumă în creştere cu 69% faţă de 2009. Doar în trimestrul al patrulea din 2010, banca a acordat un bonus total de peste 1,3 milioane lei posesorilor de carduri BCR care au făcut plăţi cu cardul direct la POS-urile comercianţilor sau pe internet în perioada 19 Octombrie 2010 –  5 Ianuarie 2011. Bonusul acordat pentru cardurile de debit a crescut cu 34% comparativ cu perioada anterioară, iar pentru cardurile de credit bonusul acordat a fost similar.  
 
În 2011 BCR doreşte să crească volumul tranzacţiilor la comercianţi cu 20% şi încurajează plata cu cardul printr-o campanie promoţională prin care oferă de 5 ori mai multe puncte de loialitate pentru utilizarea cârdurilor la comercianţi.

Te-ar putea interesa și: