Banca Comercială Română (BCR) a decis să implementeze în infrastructura informatică proprie soluţiile de securitate ESET NOD32 Antivirus. BCR urmează să utilizeze cele peste 10.000  licenţe pentru staţii pentru o perioadă de trei ani.

Peste 10.000 de calculatoare aparţinand sistemului informatic al  BCR urmează să fie dotate cu soluţiile de securitate ESET NOD32 Antivirus. Decizia a fost luată în urma unei analize de piaţă şi a unor serii de teste de securitate efectuate de catre specialiştii IT din cadrul BCR.

“Faptul că liderul pieţei bancare din România a decis să folosească pe sistemele proprii soluţiile de securitate oferite de către noi nu face decât să întărească afirmaţia noastră că produsele ESET NOD32 Antivirus oferă cel mai înalt nivel de siguranţă şi performanţă, cu un impact minim asupra resurselor de calcul, inclusiv în cadrul unor aplicaţii bancare complexe în care securizarea infrastructurii informatice joacă un rol critic”, a declarat Alexandru  Sipciu, Director General Axel Soft IT Group, distribuitor exclusiv în Romania al soluţiilor de securitate ESET.

Compania ESET este furnizor global de soluţii de securitate adaptate atât utilizatorului final cât şi companiilor, indiferent de dimensiune. ESET este lider de piaţă în detecţia proactivă a conţinutului malware.

SURSA: ESET