'10.000 de clienţi se bucură deja de rate reduse, apreciind strategia BCR de scădere a ratei de credit şi modul pro-activ în care noua ofertă include comisioane zero (de analiză, de administrare), precum şi o asigurare de viaţă gratuită. Campania scade rata este un pas important pe care BCR doreşte să-l facă în consolidarea relaţiei cu clienţii săi', a declarat Dana Demetrian, vicepreşedinte Executiv Retail&Private Banking, BCR.

Potrivit băncii, clienţii care au acceptat oferta BCR, până în acest moment, sunt preponderent bărbaţi (66%), de 44 ani (vârsta medie la data refinanţării creditului), din mediul urban (Bucureşti), căsătoriţi (82%), cu studii universitare şi venituri peste medie. Sunt de profesie ingineri, economişti sau funcţionari publici, care apreciază ofertele concise şi rezultatele rapide. Cunoştinţele lor financiare sunt bune şi foarte bune, cunosc şi utilizează produsele bancare (utilizează, în medie, 3 produse bancare) fiind axaţi pe plăţile prin intermediul internet banking-ului.

BCR oferă clienţilor cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobândă fixă pe 5 ani de 4,95%/an, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipotecă o dobândă de 5,95%/an. După această perioadă, dobânda va fi calculată la ROBOR / EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clienţii cu garanţie imobiliară.

SURSA: Agerpres