Alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai, iar campania electorală este în plină desfășurare. Carmen Avram și Ligia Popescu au avut un schimb de replici în cadrul unei emisiuni.

Carmen Avram ocupă poziția a doua pe lista PSD pentru europarlamentare, iar Ligia Popescu locul 14 pe lista PNL. Cele două au dezbătut mai multe teme de interes din această perioadă în emisiunea News Magazine, moderată de Mihaela Bîrzilă.

Carmen Avram: ”Vrem să atingem fiecare suflet de român”. Ligia Popescu: ”Scopul nostru e să batem PSD”. Prima zi de campanie electorală

„Vrem să ajungem la fiecare suflet de român. Am observat că PSD-ul este vizat din nou de niște controale, în legătură cu banii care trebuie să finanțeze această campanie electorală.(…) Poporul s-a întors după niște alegeri în 2016, însă domnul Orban a ținut neapărat să convingă poporul care s-a întors spre PSD, că nu este bine ceea ce a făcut.

Recent un membru PNL spunea că electoratul PSD este prost și sărac. Dacă prin astfel de cuvinte și injurii crede domnul Orban că va câștiga, se înșeală. Românii știu foarte bine ce a făcut guvernul PSD, lucrurile se văd, faptele sunt clare, se simte în conturile lor”, a spus Carmen Avram.

„Scopul nostru este să batem PSD-ul (….) Activitățile se concentrează pe demersul de tipul door to door, abordarea în mod directă. Fiecare partid dorește să-și expună oferta electorală și să argumenteze de ce programul și demersul său european mai aprofundat.

Partidul Național Liberal are un profund respect pentru toți alegătorii din țară”, a replicat Ligia Popescu.