Economica.net îţi spune cum te poţi angaja acum la Banca Transilvania şi cu ce posturi ofertează acum Banca Transilvania candidaţii interesaţi de o carieră în cadrul băncii.
Banca Transilvania caută în această perioadă omul potrivit pentru postul de relationship manager – divizia pentru medici la Timişoara, Sfântu Gheorghe şi Iaşi. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, preferabil în domeniul medical, are studii postuniversitare în finanţe sau vânzări, are minimum un an experienţă ca reprezentant de vânzări sau medical, e un negociator şi comunicator, are permis de conducere categoria B şi, preferabil, vorbeşte limba engleză.
Citeşte şi Cum arată BlackBerry-ul care va concura iPhone 5 GALERIE FOTO
Banca Transilvania mai recrutează în această perioadă pe postul de analist credite corporate la sucursala Otopeni. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare economice, ai studii postuniversiare în domeniul financiar/bancar, ai minimum trei ani experienţă în domeniul analizei financiare a companiilor şi cunoştinţe contabile peste medie. Vezi cum te poţi angaja la Banca Transilvania în Bucureşti pe economica.net