Viziunea sustenabilă a companiei Forte Partners pentru cele peste 350 de apartamente se reflectă și în alte beneficii aduse rezidenților: localizare în apropierea parcului Herăstrău și a zonei de business din nordul capitalei, alături de numeroase puncte de interes în vecinătate – grădinițe, clinici și un centru comercial la 6 minute de mers cu mașina.

Asemenea proiectelor imobiliare premium din segmentul office, Forte Partners a conceput și dezvoltat Aviației Park pentru a depăși așteptările pe care le ai de la un apartament, oferind costuri de administrare minime și spații interioare optimizate și adaptabile unui stil de viață modern:

  • fațadele clădirilor sunt ventilate pentru a preveni condensul, având rol și în termoizolare
  • parchetul este triplustratificat pentru a rezista în timp variațiilor de umiditate și traficului intens
  • fiecare tip de apartament are multiple versiuni de așezare a încăperilor în spațiu.
 

Complexul Aviației Park dispune de peste 350 de apartamente, iar comunitatea deja se conturează! 176 de apartamente, reprezentând prima fază a proiectului, și-au găsit proprietarii, iar restul apartamentelor se află în diferite stadii de dezvoltare.

Pornind de la o suprafață utilă de 50 metri pătrați pentru apartamentele de două camere, suprafața crește ajungând la 110-124 metri pătrați în cazul apartamentelor de 4 camere. Însă indiferent de opțiunea pe care o ai, vei fi suprins de spațiul de care te vei bucura!

Pentru mai multe detalii și programări pentru vizionare vizitați site-ul Aviației Park.