În timpul vieții, George Michael a vândut peste 100 de milioane de albume în toată lumea de-a lungul unei cariere care s-a întins pe aproape patru decenii, primul său album solo 'Faith', din 1987, fiind vândut în 20 de milioane de discuri şi ocupând prima poziţie în topuri, notează şi AFP, care aminteşte şi de succese ale artistului precum 'Faith' sau 'Careless Whisper'.

Faima sa a crescut ca membru al duo-ului Wham!, cunoscut pentru hit-urile sale 'Club Tropicana' şi 'Last Christmas.

Pop starul George Michael a avut un an 2010 dificil după ce a stat 4 săptămâni în închisoare pentru conducere sub influența drogurilor. Însă a fost și cel mai prosper an din punct de vedere al afacerilor.  A avut de asemenea concerte care s-au vândut până la ultimul bilet în Australia.  Toto în 2010 a achizitionat o luxoasa proprietate in peninsula Whales Beach, in apropiere de Sydney, în Australia. Vila a costat sase milioane de dolari, are cinci dormitoare, o piscina infinita si este mobilata dupa ultimele tendinte in materie de decoratiuni interioare.

Locuința sa din suburbia luxoasă a Londrei costă peste 8,5 milioane de lire sterline.
 

În 2014 ies la iveală documente desecretizate care arată că 1.600 de bogați, printre care li George Michael, au făcut evayiune fiscală pentru a-și feri averile de plataunor taxe și impozite. În cazul cântărețului este vorba de 10,5 milioane de lire sperline pierderi ale statului britanic. Ultimul său album solo, Symphonica, apărut în 2014, a fost disc de aur în Marea Britanie.

Cântăreţul şi compozitorul George Michael, care a avut numeroase hit-uri cu grupul Wham în anii 1980 şi mai târziu ca artist solo, a murit la vârsta de 53 de ani, transmit luni agenţiile internaţionale de presă, care îl citează pe agentul său.