Inscriptorul extern permite tranziția facilă de la vechile DVD-uri fără a irosi colecțiile existente, oferind cea mai rapidă și fiabilă scriere a discurilor Blu-ray.

Unitatea externă BW-12D1S-U folosește tehnologia Optical Tuning Strategy (OTS) pentru cea mai bună calitate a scrierii și redă conținut high definition 3D.

Designul unității BW-12D1S-U se inspiră din formele diamantelor, iar un indicator luminos albastru, care indică starea de alimentare, îi conferă o notă artistică.

Asus încurajează trecerea la Blu-ray

Întreaga gamă de echipamente Blu-ray de la Asus suportă redarea 3D, oferind conversia 2D către 3D și rezoluția FullHD 1080p fără a compromite calitatea. Pentru a permite tranziţia uşoară şi mai rapidă de la DVD la Blu-ray, compania a implementat scalarea conținutului non-HD la standarde HD. În acest fel, Asus protejează efectiv investiția consumatorilor în bibliotecile DVD din ultima decadă sau chiar mai vechi.

Performanțele audio în redarea conținutului Blu-ray se bazează pe tehnologiile Dolby EX și DTS-HD 5.1. Decodarea sunetului asigură păstrarea calității sursei audio originale, sunetul fiind reprodus cu fidelitate în toate aplicațiile.

Specificații unității optice Blu-ray BW-12D1S-U:
Viteze de scriere: 12X BD-R, 8X BD-R(DL), 6X BD-R(LTH), 2X BD-RE(DL)
Viteze de citire: 8X BD-R(DL), 8X BD-RE, 6X BD-R(LTH), 2X BD-RE(DL), 8X BD-ROM(DL), 6X BD-RE(DL)
Interfață: USB 3.0