Creșterea a fost  susținută  atât de vânzările de polițe noi, cât și de preluarea portofoliului Eureko, se arată într-un comunicat al companiei.

Din totalul contractelor noi, asigurările tradiționale au reprezentant 75%, în timp ce portofoliul companiei în România a depășit pragul de 40.000 de polițe.

În segmentul  asigurărilor de viață, în primele nouă luni ale anului, vânzările grupului la nivel mondial au crescut cu 34% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, ajungand la 552 milioane euro. Vânzările de asigurări generale, de sănatate și de accident au crescut cu 40%, până la 257 milioane de euro. Depozitele brute au atins valoarea de 15,2 miliarde de euro, în creștere cu 38% fata de trimestrul 3, 2013, în timp ce depozitele nete au crescut cu 20%.

Veniturile din investiții generatoare de profit au ajuns la un nivel de 538 miliarde de euro, iar excesul de capital a atins valoarea de 1,5 miliarde euro, după plata dividendului. În total, grupul a înregistrat în primele 9 luni ale anului un profit brut de 291 milioane de euro.