Potrivit unui comunicat al companiei de asigurări, Astra Asigurări pune la dispoziţia clienţilor mai multe modalităţi de plată pentru poliţele de asigurare a locuinţelor, fiind vorba despre clienţii comuni din reţelele Orange, Romtelecom, Poşta Română şi Unicredit Ţiriac Bank.

Practic, clienţii pot plăti primele de asigurare prin SMS, factura Romtelecom sau în numerar la sucursalele Unicredit Ţiriac Bank şi Poşta Română.

‘Îmbunătăţirea serviciilor pentru clienţii Astra este prioritatea noastră şi este firesc să punem la dispoziţia lor, mai multe modalităţi de plată, care să-i ajute să aibă acces rapid la asigurările de care au nevoie’, a declarat preşedinte directorat Astra Asigurări, Radu Mustăţea.

Astra Asigurări, liderul pieţei româneşti de profil, a încheiat anul 2010 cu un volum al primelor brute subscrise totale în valoare de 1,083 miliarde lei, în creştere cu 34% faţă de anul 2009, conform rezultatelor preliminare.

Daunele plătite de Astra Asigurări, în 2010, au înregistrat o creştere cu 61% faţă de 2009, de la 328,16 milioane lei, la 526,883 milioane lei.