Clipele grele ale divorţului de George Burcea par să fie deja istorie pentru Andreea Bălan. Vedeta pare să trăiască acum o nouă frumoasă poveste de dragoste, alături de Tiberiu Argint. Cum s-au cunoscut însă cei doi?

Se pare că povestea de dragoste a început în urmă cu mai bine de o lună de zile, atunci când una dintre prietenele Andreei ar fi insistat să-i facă cunoştinţă cu Tiberiu, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Andreea Bălan ar fi fost imediat atrasă de acesta, scrie Cancan.

“I s-a părut că seamănă leit cu Keo și a fost atrasă imediat de el”, au declarat surse din apropierea cuplului. Asemănarea dintre Tiberiu și Keo ar fi cântărit, astfel, foarte mult în evoluția relației.

Andreea Bălan a împinit 36 de ani pe 23 iunie şi a organizat o super-petrecere de ziua ei de naştere. Tiberiu Argint a fost şi el printre invitaţi, însă a fost o prezenţă discretă şi a interacţionat destul de puţin cu Andreea, pentru a nu atrage atenţia. El a preferat să stea mai tot timpul retras şi a socializat mai mult cu Dragoş, partenerul Andreei Antonescu.

Ca dovadă că legătura dintre cei doi este una destul de serioasă, Andreea Bălan le-a făcut deja cunoştinţă celor două fetiţe ale sale cu Tiberiu. Cei doi s-ar întâlni însă cel mai des la apartamentul bărbatului, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Sursele apropiate artistei spun că aceasta îl vizitează frecvent pe Tiberiu acolo, însă a preferat, de fiecare dată, să poarte o perucă atunci când a mers în zonă, pentru a nu putea fi recunoscută, mai scrie cancan.ro.

Tiberiu Argint, şocat de brusca notorietate

Surse apropiate Andreei Bălan au povestit pentru WOWbiz că aceasta, deşi este obişnuită cu expunerea publică, nu s-ar fi aşteptat ca relaţia ei cu fratele prezentatoarei TVR să ajungă în atenţia presei atât de repede. Cât despre Tiberiu Argint, acesta ar fi „şocat de-a dreptul” de brusca sa notorietate. Cei doi proaspăt îndrăgostiţi ar fi luat decizia să fie cât mai discreţi cu putinţă în perioada următoare.

„Andreea Bălan, care este obișnuită totuși cu expunerea media a fost de-a dreptul surprinsă de amploarea care a luat-o acest subiect. Mai mult chiar, nu se aștepta să se întâmple așa ceva, de aceea preferă să stea departe, momentan, de apariții publice.

Iar Tiberiu Argint este șocat de-a dreptul… Adică, să fim sinceri, cine s-ar fi așteptat ca viața lui să fie atât de disecată în doar 24 de ore, să se publice mai totul despre el, despre familia lui… Cel puțin o perioadă cei doi vor avea grijă să fie cât mai discreți cu putință, de aceea nici nu fac declarații publice, așteaptă să se mai liniștească situația”, au declarat apropiaţii Andreei Bălan.