Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti anunţă că din cele 373 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (68) sunt pentru operatori confecţioneri industria de îmbrăcăminte – ţesături, tricotaje şi materiale sintetice, dar şi pentru agenţi dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie (50).

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 61 locuri vacante. Cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru agent de vânzări (21). Se mai caută dragori maritimi şi reprezentanţi comerciali.

Un număr de 78 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află câte şase posturi de programator şi cinci posturi de consultant fiscal.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 67 posturi libere, între care 36 de locuri de muncă destinate manipulanţilor de mărfuri.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 579 de locuri de muncă vacante pot contacta agenţiile de sector ale AMOFM Bucureşti.