Potrivit unei surse, flash drive-ul pentru această versiune mai ieftină a iPhone 4 este produs de o companie sud-coreeană, numele companiei nefiind, însă, dezvăluit. În prezent, Apple cumpără flash drive-uri de la grupul japonez Toshiba şi de la grupul sud-coreean Samsung.

Actualul model de iPhone 4, lansat în luna iunie 2010, este echipat fie cu un flash drive de 16GB fie cu unul de 32GB. În luna aprilie a acestui an, Apple a lansat o versiune albă a iPhone 4.

Această versiune mai ieftină a iPhone 4 ar urma să fie lansată în săptămânile următoare. Pe lângă lansarea acestei versiuni mai ieftine a iPhone 4, Apple intenţionează să lanseze la sfârşitul lunii septembrie următoarea generaţie de telefoane mobile iPhone 5. Denumit de unii analişti şi iPhone 4S datorită asemănării cu actualul iPhone 4, noul iPhone 5 va avea un touch screen mai mare, o antenă mai bună şi o cameră de 8-megapixeli.

Sursele citate de Reuters susţin că primilor doi producători ai iPhone 5 li s-a spus de către Apple să pregătească împreună capacităţi de producţie de până la 45 milioane de unităţi. Telefonul iPhone 5 va fi produs de Hon Hai şi Pegatron, au adăugat sursele.

SURSA: Agerpres