Care este starea Mioarei Roman în acest moment? Ce spune Oana

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe la noi, care își informează fanii cu toate lucurile care au loc în viața sa profesională și de familie. În cursul zilei de ieri, vedeta a făcut public un mesaj trist pe rețelele de socializare în care își anunța fanii că mama ei nu se simte deloc bine.

„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prezentă cu voi. Doamne ajută!”, a scris Oana pe InstaStory.

Oana Roman: De fiecare dată când mă duc și o văd pe patul de spital, când plec de acolo mi-e rău fizic pur și simplu

Cu câteva ore în urmă, Oana Roman a transmis noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Din fericire, potrivit spuselor vedetei, Mioara Roman e stabilă, dar foarte fragilă.

”Tocmai m-am întors de la mama. E stabilă, dar foarte fragilă. De fiecare dată când mă duc și o văd pe patul de spital, când plec de acolo mi-e rău fizic pur și simplu. Cei care trec prin asta și sunt mulți, toți ajungem să trăim asta într-o zi, știu ce înseamnă. Dacă aveți părinți în putere, tineri, sănătoși, să vă bucurați de ei pentru că o să vină ziua în care o să vreți să dați timpul înapoi și nu o să puteți.”, a spus Oana Roman pe InstaStories.

De o perioadă mai lungă de timp, Oana Roman are grijă de mama sa care se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Deși este implicată în multe proiecte și a avut probleme pe plan sentimental, vedeta își face timp pentru a-i fi aproape celei care i-a dat viață.

Oana Roman e recunoscătoare medicilor care s-au ocupat de mama ei

Oana Roman s-a speriat foarte tare după ce a aflat că mama ei are probleme de sănătate. După ce a Mioara Roman a fost stabilizată, vedeta a ținut să le mulțumească medicilor care i-au îngrijit mama într-un mod exemplar.

”Vreau să mulțumesc în primul rând doamnelor doctor care au stabilizat-o în primă fază pe mama și care practic au salvat-o în primă instanță căci având tensiunea atât de mică, dacă nu primea imediat îngrijiri, probabil deznodământul ar fi fost grav. Doctorilor de la spitalul Floreasca, cei care au preluat-o de la UPU apoi cei de pe secție care m-au ținut la curent cu starea ei și au reușit să o stabilizeze. Am avut o experiență plăcută și le mulțumesc. Prietenii m-au sunat să-și ofere ajutorul și le mulțumesc. Acum m-am liniștit cât de cât și revin la activitatea normală.”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.