Oana Lis se descurcă tot mai greu

Oana Lis, soția fostului politician Viorel Lis, a fost nevoită să facă o declarație emoționantă pe rețelele sociale, anunțând că se află într-o situație disperată din punct de vedere financiar. Confruntându-se cu serioase probleme de sănătate ale soțului său, Viorel Lis, Oana Lis a dezvăluit că nu își permite să acopere cheltuielile pentru tratamentele acestuia.

La vârsta de 80 de ani, fostul edil al Capitalei se confruntă cu numeroase probleme medicale care l-au făcut să devină dependent de îngrijire și tratamente costisitoare. Viorel Lis nu a mai putut ieși din casă de mai bine de două luni, fiind incapabil să se deplaseze singur.

El preferă să rămână închis în propria sa lume și să petreacă timpul în solitudine. Oana Lis a mărturisit că fostul primar și-a creat un univers propriu în camera sa, bucurându-se acum de lucrurile simple ale vieții.

Într-o postare recentă pe pagina sa de Facebook, Oana a mărturisit că a ajuns să își vândă lucruri din casă pentru a face rost de bani necesari tratamentelor soțului ei. În mesajul său, a cerut ajutorul urmăritorilor pentru a identifica obiecte pe care aceștia ar fi interesați să le cumpere.

„Am nevoie să mai vând ceva, să rezolv o situație. Ce ați vrea să cumpărați de la mine? Dați-mi niște idei, please, cu ce să mai vând”, a scris Oana Lis, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Mulți urmăritori i-au transmis mesaje de susținere

Postarea sa a stârnit un val de reacții emoționante din partea urmăritorilor, unii oferindu-i sprijin și idei, iar alții manifestând compasiune față de situația în care se află. Cu toate acestea, Oana Lis a subliniat că nu ar fi recurs la această măsură dacă nu ar fi fost o situație extrem de urgentă.

„Să știți că dacă nu aveam nevoie pentru ceva chiar foarte important nu mă umileam online”, a fost răspunsul soției lui Viorel Lis.

După ce a primit numeroase mesaje de încurajare și susținere din partea urmăritorilor, Oana Lis a revenit cu o nouă postare, recunoscând că nu a reușit să vândă nimic încă, dar apreciind sprijinul pe care l-a primit din partea comunității online.

În continuare, a transmis un mesaj emoționant, exprimându-și recunoștința față de cei care i-au fost alături în aceste momente dificile.

„Încă n-am făcut nici un ban, n-am vândut nimic. Dar v-am citit comentariile și vă mulțumesc ca sunteți aici cu mine. Jur, n-am părinți, rude la care să sun, să cer un ajutor, o vorbă bună, sinceră. Așa că voi mi-ați fost aproape de multe ori la greu, de pe Facebook, exact așa. Vă iubesc”, a spus ea.

Unul dintre urmăritori a sugerat chiar să deschidă un cont bancar pentru donații, iar Oana Lis a răspuns cu sinceritate, recunoscând că îi este jenă să ceară ajutorul financiar.

„Mulțumesc. Chiar mi-e jenă”, a mărturisit aceasta.