Vești de ultim oră pentru toți abonații tv Digi RCS-RDS. Reprezentanții grupului care oferă servicii de telecomunicații vin cu o ofertă fără precedent. Atât clienții noi cât și cei vechi pot activa o extraopțiune în luna decembrie care va fi gratuită pentru o perioadă de două luni.

Este vorba despre extraopțiunea MaxPak pentru ca familia să se bucure de filmele și serialele momentului. Pachetul include două luni gratuite de HBO, HBO 2, HBO 3, HBO GO și Cinemax, Cinemax 2. De menționat este faptul că, potrivit site-ului oficial digi.ro, oferta este limitată.

În ceea ce privește modul de funcționare al noii opțiuni, potrivit sursei citate, în primele două luni, facturile clienților Digi RCS-RDS vor rămâne neschimbate, având în vedere faptul că operatorul de telecomunicații oferă această extraopțiune în mod gratuit. Pe de altă parte, după cele două luni, odată ce perioada expiră, clientul va plăti extraopțiunea MaxPak, care costă 15 lei/lună.

Pe lângă această opțiune gratuită de două luni, reprezentanții Digi au mai venit cu un anunț special pentru clienți. Mai exact, compania a anunțat faptul că, recent, s-a lansat, în premieră în țara noastră, Fiberlink 10 G. Potrivit sursei citate această nouă opțiune reprezintă cel mai rapid serviciu de internet prin fibră optică, viteza ajungând până la 10GB pe secundă.

Digi RCS-RDS oferă un nou serviciu

Totodată RCS-RDS precizează că serviciul este oferit de companie în trei etape. Astfel, în primul rând, primii clienți care vor putea beneficia de acest serviciu sunt cei care locuiesc în zone din sectorul 1 din București. Apoi, din luna decembrie 2021, serviciul este oferit la nivelul întregii Capitale.

Începând cu anul 2022, Digi se extinde, iar serviciul va putea exista în toate reședințele de județ, începând chiar cu orașele Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara. În ceea ce privește prețul pentru noua opțiune, potrivit informațiilor de pe site-ul oficial digi.ro, în secțiunea pentru anunțuri, reprezentanții transmit faptul că un abonament de tip Fiberlink 10 G costă 50 de lei pe lună, TVA-ul fiind inclus. Pe de altă parte, există și o opțiune mai ieftină.

Conform sursei citate, serviciul Fiberlink 2.5 G costă doar 45 de lei lunar, cu TVA inclus.