Informația momentului despre Nea Mărin. S-a aflat în ce stare se află celebrul artist. Într-o postare pe contul personal de Instagram, Liviu Vârciu a dat toate detaliile.

Acesta anunță că Nea Mărin, în vârstă de 64 de ani se confruntă cu o perioadă dificilă. Acesta a suferit o operație de apendicită. Vestea bună e însă că artistul se află în prezent într-o stare bună, a mai adăugat Vârciu.

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Reacție inedită a lui Nea Mărin după ce a fost operat

Fanatik.ro l-a contactat pe Nea Mărin pentru a confirma faptul că se află într-o stare bună, însă răspunsul acestuia a întrecut orice tip de așteptare. Mai exact, celebrul coregraf susține că are programate ore de dans și că este foarte ocupat.

Totodată, el a mai adăugat că nu știe ce a apărut în spațiul public și le-a recomandat jurnaliștilor săi vorbească cu Liviu Vârciu dacă mai vor să afle și alte detalii, semn că după intervenția chirugicală acesta s-a refăcut complet.

„Eu am ore de dans, am treabă de făcut! Nu știu ce a apărut, ce n-a apărut. Sunt la cursuri. Vorbiți cu Vârciu!‘, a fost reacția lui nea Mărin, potrivit Fanatik.ro.

Nea Mărin și-a pierdut băiatul la scurt timp după naștere

Amintim faptul că Nea Mărin ascunde în spate o dramă imensă. Celebrul prezentator şi coregraf, dar și soția sa, au pierdut un copil la puțin timp după ce s-a născut.

Cei doi aveau un băiat, iar în momentul în care acesta a murit, coregraful simțea că lumea sa a luat sfârșit.

„Am avut un băiat, dar a plecat repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a spus Marin Barbu. Menționăm faptul că dansatorul şi partrenera lui de viaţă au două fiice, Dana și Larisa, ambele stabilite la casele lor şi care i-au făcut deja bunici.

Trebuie menționat faptul că Nea Mărin a revenit în centrul atenției zilele trecute după ce au apărut informații conform cărora acesta ar fi lovit-o pe Daniela Crudu. Dansatorul a negat însă orice tip de informație de acest fel.