Nea Mărin l-a ajutat pe Liviu Vârciu să depășească obstacolele financiare din viața lui, iar prezentatorul TV i-a fost alături coregrafului atunci când a întâmpinat probleme de sănătate.

Despre relația dintre ei a vorbit dansatorul Alex Leonte, care a subliniat că prezentatorul de televiziune are o relație apropiată cu familia coregrafului.

Prezentatorul de televiziune are o relație apropiată cu familia coregrafului

„Niciodată nu a fost o surpriză. Din prima clipă nu a fost o surpriză: „E perfect, a venit Liviu! Am scăpat noi, restul! Ia-l pe Liviu cu totul!’. Bineînțeles, ne știm, participă la mese în cadrul familiei noastre. Suntem o mare familie toți”, a spus Alex Leonte pentru ego.ro

De asemenea, nepotul său, Alex Leonte, a spus că Nea Marin nu va putea să stea foarte mult fără să aibă vreo activitate. Anunțul a venit în contextul în care îndrăgitul coregraf se pregătește să se pensioneze.

„El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK. E blând cu concurenții. Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind Berbec, nu există să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol”, a mai spus Alex Leonte.

Mai apoi, acesta a spus că duritatea lui Nea Marin nu i-a fost străină nici lui.

„Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva. Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem”, a conchis nepotul cunoscutului coregraf.

Alex Leonte a dezvăluit ce planuri are unchiul său în viitorul apropiat

Potrivit lui Alex Leonte, acesta și-ar fi depus deja dosarul de pensionare, deoarece a ajuns la vârsta de 65 de ani. Cu toate acestea, nepotul său a dezvăluit că Nea Marin este încă activ și nu se va lăsa de meserie prea curând.

„El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK. E blând cu concurenții.

Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind berbec, nu exista să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol.

Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva. Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem”, a spus anterior Alex Leonte.