Pentru platforma Digi Online (digionline.ro) a operatorului RCS RDS a fost lansată o nouă interfață pentru web browsere.Noua temă a serviciului de streaming al operatorului are și un mod pentru copii, în care sunt afișate doar televiziunile dedicate acestei categorii de vârstă.

Streaming-ul funcționează acum în web browser și prin internet de la UPC (posibil și prin internet de la alți furnizori), dar nu știm dacă este o opțiune temporară sau definitivă (nu funcționează redarea din alte rețele pentru canale premium cum este Digi Film). Conținutul Digi Play, care era afișat în vechea interfață, nu mai este disponibil la momentul publicării acestor informații.

Conform informațiilor prezentate pe platformă, accesul la continutul Digi Online este disponibil gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net (servicii cumulate). Conținutul Digi Online nu este disponibil persoanelor aflate temporar în afara teritoriului României. Pentru a viziona online televiziunile disponibile pe platformă, în funcție de grila abonatului, este necesară logarea în contul de abonat sau în contul Digi Online.

SURSA: HD Satelit