În ce an vom scăpa cu adevărat de COVID. Este cea mai groaznică veste dată până acum. Asta pentru că toți ne așteptăm să revenim la normalitate și să nu mai auzim de măști sau de restricții impuse pentru a limita răspândirea tulpinilor de coronavirus.

Dacă inițial s-a spus că nu va dura decât un an iar vaccinul va ajuta să ne întoarcem la perioada dinaintea COVID, acum lucrurile nu mai sunt atât de clare. Omenirea se află în an plin al patrulea val de COVID iar specialiștii nu vin cu vești chiar îmbucurătoare. Multe voci au susținut că pandemia va mai dura încă ceva vreme.  O voce de la noi dă, însă, un pronostic groaznic. Dacă ceea ce a spus ar urma să fie adevărat, atunci situația nu este deloc fericită.

Actriţa Carmen Tănase este de părere că nu vom scăpa de pandemie până în anul 2028.

„2028, aşa e planul să se termine pandemia. Aşa am citit eu, nu e din capul meu şi nici nu am citit în horoscop”, a spus actriţa Carmen Tănase, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Urmeză o criză fără precedent și nu e cea economică

Ea este de părere că vom fi şi victimele unei crize economice fără precedent. Dar spune ea, nici asta nu e atât de grav, cât criza psihologică, ce se întâmplă cu oamenii în interiorul lor.

„Echilibrul acestei lumi a fost stricat de această pandemie. Statul ăsta pe loc de ucide înăuntru. Oamenii nu mai au perspectivă, s-a terminat”, a spus actriţa.

De altfel, celebra actriţă a decis să părăsească Capitala şi să se mute la ţară din cauza actualei situaţii de la noi.

„Pandemia a determinat această decizie, a fost ideea băiatului meu, am căutat să fugim şi ne-am gândit să ne apropiem un pic de natură. Stau într-un loc minunat, cu pădure, căprioare, vulpi”, a spus actriţa Carmen Tănase, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Ea a dezvăluit în această zonă oamenii se poartă şi muncesc normal.

„Mulţi oameni, la ţară, nu poartă însă, spre exemplu, mască de protecţie. Acolo, dacă nu ai avea informaţii din afară, nici nu ai şti că e pandemie. Oamenii muncesc normal, se poartă normal”, a completat Carmen Tănase.

Sursă foto: Dreamstime