Proiectul Sun Garden nu a fost gândit pentru a face bani. ,,De multe ori le spuneam colegilor: Voi să fiţi liniştiţi, pentru că eu nu o să duc niciodată un leu din Sun Garden. Eventual o să aduc bani din alte afaceri pe care le am! Asta pentru că este un proiect de suflet, care nu vizează rezultate financiare, în sensul de a-mi scoate banii pe care i-am investit”. Desigur, măsura succesului este dată de bani, iar de multe ori Nicolae Căpuşan şi-a pus întrebarea dacă este bine sau nu cum procedează, în condiţiile în care 5-6 ani a mers pe minus, după care au început să apară rezultatele”, spune acesta.

În prezent, SunGarden Golf & SPA Resort se bucură de o echipă formată din 9 manageri și 150 de angajați. În 2017, gradul de ocupare al resortului a fost de 42%, iar în primele şase luni ale anului 2018, afacerea a înregistrat o creştere de 20% a veniturilor, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent. Nicolae Căpuşan estimează un profit de 25 de milioane de lei anul acesta. Cifra de afaceri pe anul 2017 a fost de 10 milioane lei.

Atunci când au început să vină turişti străini, cu pachete de 3-5-7 zile, Nicolae Căpuşan a simţit că visul lui de împlineşte: „Au venit la un moment dat 8-10 doamne în etate pentru tratament, să petreacă o săptămână liniștită. Am mai avut un grup de 25 de francezi, au stat șapte zile. Oameni civilizați, educați, care consumau micul dejun, la amiază lunch-ul cu vin și cina, care era un ritual plăcut. Pe lângă cazare, clienții lasă foarte mulți bani pe partea de facilități”, spune omul de afaceri.

În incinta locaţiei se află și o capelă pentru oamenii cu resursele epuizate, care simt nevoia de o revigorare sufletească. ,,Personal, cred că atunci când se revigorează fizicul, spiritul se duce după el. Capela este foarte importantă pentru oamenii care vor să se regăsească, pentru oamenii de afaceri care sunt epuizaţi sau pentru cei care au probleme de familie. Mult mai importantă decât SPA-ul, piscina, terenul de golf, sau alte lucruri care se regăsesc în Sun Garden”, informează omul de business.

Nicolae Căpuşan investeşte constant în hotelul din resort, planificând să adauge 40 de camere noi. De asemenea, două săli de conferinţă și două restaurante fac parte din procesul de dezvoltare. Totodată, SunGarden deţine și un teren de golf, care va fi extins.