Antreprenorii simt oportunitatea reală de dezvoltare a acestei piețe. Pentru cei ce doresc să se perfecţioneze, Academia RE/MAX a gândit un program educaţional pe diferite niveluri. 

Ne-am propus ca prin intermediul Academiei RE/MAX să schimbăm industria imobiliară din România. Nevoia de educaţie în domeniul imobiliar este recunoscută de toţi cei care activează în acest domeniu, dar şi de clienţi, care îşi doresc să beneficieze de servicii profesioniste atunci când apelează la un agent imobiliar", a declarat Iulian Berghian, Head of Training RE/MAX România. 

“Învăţarea trebuie să fie un proces continuu, mai ales într-un mediu atât de dinamic cum este cel imobiliar, căci lucrurile pe care le ştim acum s-ar putea să nu mai fie valabile mâine. Nici cei mai buni agenţi şi brokeri de azi nu au deţinut de la început toate abilităţile necesare pentru succesul în imobiliare, însă au fost deschişi spre a învăţa”, a explicat Răzvan Cuc, preşedinte RE/MAX România. 

Peste 500 agenţi imobiliari şi proprietari de afaceri din acest domeniu au absolvit programe de training ale Academiei RE/MAX, în cei peste trei ani de la lansarea acestui proiect. Pentru ultima parte a anului în curs, Academia RE/MAX a pregătit o serie de seminarii cu o durata de două ore: '8 strategii de creştere în afacerile imobiliare', care vor fi ţinute în marile oraşe din ţară, după următorul program: Constanţa – 11 septembrie, Timişoara – 3 octombrie, Iaşi – 25 octombrie, Braşov – 7 noiembrie, Bucureşti – 21 noiembrie, Cluj – 29 noiembrie. Accesul la aceste seminarii va fi gratuit. 

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiinţată în 1973 în Denver, are astăzi peste 110.000 de agenţi afiliaţi în 7000 de birouri aflate în circa 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de ţări, cu peste 1.700 birouri şi 18.000 de agenţi, continuând să se extindă.