Senior Software este un furnizor de sisteme informatice de management al afacerilor pentru IMM-uri. Alături de sisteme specializate şi know-how, compania oferă o platformă tehnologică de tip ERP pe care gestionează afaceri în valoare de 600 de milioane de euro pentru clienţii săi.

Preluarea ContentSpeed este un proces etapizat: „Tranzacţiei iniţiale de 20.000 de euro i se adaugă investiţii în valoare de peste 120.000 de euro în 2011, prin care vom accelera creşterea companiei: 20% în infrastructură – sediu şi sisteme informatice pentru managementul afacerilor, 40%  în servicii de marketing, HR, financiare, logistice, administrative, 40% în resurse umane: training şi angajări”, spune Daniel Toma, director general Senior Software. În momentul acesta, ContentSpeed are nouă angajaţi, urmând ca până la sfârşitul anului să aibă 20.

Cu o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro în 2010, Senior Software are în prezent 52 de angajaţi, în Bucureşti şi Constanţa (punct de lucru operaţional). Acţionarii majoritari sunt Daniel Toma şi Lori Haiducescu. În primul semestrul din 2011, compania a obţinut o creştere cu 40% a cifrei de afaceri față de aceeași perioada din 2010.