Cei doi executivi vor coordona întreaga activitate operaţională a televiziunilor parte a Antena Group (Antena1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV), precum şi a platformelor digitale ale companiei, se arată într-un comunicat al grupului.

Isabella Carmu este de aproape 19 ani în grupul Intact, începându-şi cariera în cadrul departamentului de Programe al Antenei 1.  A fost numeroşi ani director de achiziţii, iar din 2012 ocupă funcţia de Channel Manager Antena1, menţionează comunicatul.

Cristian Ionescu are, la rândul sau, un parcurs îndelugat în Grup, de peste 20 de ani. A debutat în zona de print, alegând apoi Ştirile TV şi evoluând de la rolul de reporter, şef secţie, editor, producător general până la cel de  redactor şef al Observatorului.   În 2014, a devenit managerul reţelei teritoriale a grupului,  iar din 2008 coordonează echipa care realizează emisiunile “Acces Direct “ şi “Un show păcătos” de la Antena1. În 2013,  a relansat postul Antena Stars şi a impus pe piaţă una dintre cele mai urmărite platforme online dedicate lumii celebrităţilor – spynews.ro.

Antena Group cuprinde televiziunile Antena 1, Antena Stars, Happy Channel şi ZU TV, precum şi operaţiuni digitale. La nivel naţional, 9.684.000 de telespectatori au urmărit, în medie, timp de cel puţin un minut, programele acestor televiziuni, pe parcursul întregii zile, în primul trimestru 2016, în timp ce portofoliul Digital Antena Group a avut, în luna aprilie,  peste 50 de milioane de afişări şi 9 milioane de unici.

Pe 12 mai, Dan Voiculescu a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la doi ani de închisoare cu executare în dosarul privind şantajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei. Instanţa a dispus ca această pedeapsă de doi ani închisoare să fie contopită cu cea de 10 ani primită anterior în dosarul ICA, rămânând pedeapsa de 10 ani. Totodată, Sorin Alexandrescu, la momentul respectiv director general al Antena TV Group, a fost condamnat la trei ani şi şase luni închisoare cu executare, pentru şantaj în formă continuată, iar Camelia Voiculescu, asociat şi administrator al societăţilor Antena TV Group, Antena 3 şi Intact Production, a primit doi ani cu suspendare, pentru complicitate la şantaj în formă continuată.