Potrivit unor surse din trustul Intact, ea ar fi acceptat să negocieze pentru acest reality, care a avut succes moderat la prima ediție, fiind sub producțiile Pro Tv și Kanal D.

Artista ar urma să primească doar ea în jur de 20.000 de euro, sumă ce s-ar putea dubla având în vedere că discuţiile se poartă în familie şi că ambii soţi vor pleca de lângă fetiţa lor, Evelin, anunță Click!.      

Negocierile sunt în toi la Antena 1. Producătorii show-ului având o listă de cel puţin 100 de persoane din showbiz pe care încearcă să le convingă să intre în competiţie pentru cele 7 săptămâni departe de casă, aşa că şi bugetul alocat emisiunii este unul uriaş.

Emisiunea produsă de Mona Segall şi prezentată mai nou de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, cei care au înlocuit-o pe Gina Pistol, se pregăteşte pentru al doilea sezon cât de curând. Plecările, de data aceasta, spre sudul Asiei, în India, acolo unde vor avea loc filmările, vor începe la finele lunii octombrie. Astfel, din „Asia Express”, show-ul va deveni „India Express”.