Selecţia pentru ocuparea posturilor va avea loc la Braşov, în luna februarie 2015.
Companiile Europa Park, McDonald's şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru meseriile de bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 de posturi), ajutor bucătar (6 posturi) şi cameristă/roomboy (6 posturi).
Angajarea se face pe o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015.
Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană (nivel B1/B2), precum şi cunoştinţe bune de limba engleza (nivel B1).

Pentru posturile de ajutor bucătar şi cameristă/roomboy, angajatorii germani solicita persoane care au cunoştinţe de limba germana, nivel A2 – B1 şi experienţă în domeniu.

Salariul este de 1.500 – 2.200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1.300 – 1.600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).

Programul de lucru este cu norma întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. AGERPRES