Studenţii români care doresc să lucreze în Germania în vacanţa de vară pot aplica pentru ocuparea unui post prin intermediul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti.

Locuri de muncă pentru studenți

Potrivit unui comunicat al instituţiei, pentru unul dintre cele 30 de locuri de muncă disponibile, pot aplica studenţii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, şi care au cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană.

Posturile vacante sunt în domeniul hotelier – gastronomic, gastronomia de sistem (fast-food), producţia industrială şi domeniul serviciilor.

Studenţii care au domiciliul în Bucureşti sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din acest municipiu se pot adresa consilierului Eures din cadrul AMOFM Bucureşti, în vederea înregistrării aplicaţiilor.

Înregistrarea se va putea face până pe data de 14 februarie 2020, în intervalul luni – joi (între orele 10:00 – 15:30), respectiv vineri (în intervalul orar 10:00 – 13:00), conform Agerpres.