Se fac angajări în Germania!

Locuri de muncă în Germania pentru români! Poţi câştiga aproape 4.000 de euro brut pe lună

Cea mai puternică economiei a Europei are nevoie de educatoare sau educatori din România şi oferă salarii ce pleacă de la aproape 2.700 de euro brut pe lună şi pot ajunge până la 3.900 de euro brut.

Potrivit anunţului publicat de Agenţia Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internaţională ZAV Baden-Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, este vorba despre 15 posturi de educatoare sau educator în oraşul Stuttgart din Landul Baden-Wurttemberg, scrie ziarulromanesc.de.

Angajatorul german dispune de peste 200 de centre de îngrijire de zi pentru copii de diferite categorii de vârstă, de la 8 săptămâni la 14 ani, case de studenţi şi şcoli primare.

Contractul de muncă iniţial este cu durată determinată de 12 luni, iar după recunoaşterea profesională va deveni permanent.

Cei interesaţi trebuie să aplice până la data de 31 octombrie 2021.

Cerinţele pe care trebuie să le îndeplinească aplicanţii

Se solicită studii încheiate în pedagogie de gradiniţă, ştiinţe educaţionale, socio-psihopedagogie sau învăţământ preşcolar.

Experienţa de lucru cu copiii cu vârsta cuprinsă între 6 luni şi 6 ani.

Disponibilitate de a învăţa intensiv limba germană.

Disponibilitate de a participa la un curs de recertificare profesională, în vederea echivalării calificării obţinute în altă ţară.

Capacitatea de a răspunde nevoilor/intereselor individuale ale copiilor.

Responsabilitate şi capacitatea de a lua decizii.

Sunt necesare cunoştinţe de limbă germană – nivelul B2, însă candidații care nu au acest nivel vor beneficia gratuit de curs.

Salariul oferit şi alte beneficii

Salariul oferit începe de la 2682,35€ brut/lună, în funcţie de nivelurile de grupă şi de experienţa profesională, cu recunoaşterea calificării de nivel 2 – 3086,91€ brut/lună, a calificării de nivel 3 – 3300,62€ brut/lună.

Un nivel suplimentar poate creşte salariul până la 3909,19€ brut/lună, în funcţie de experienţa profesională.

În plus, există şi o serie de alte beneficii:

  • Se oferă bonus anual, salarizare peste grila standard;
  • Locuri de muncă în creşe şi gradiniţe;
  • Se oferă o gamă largă de posibilităţi de perfecţionare şi de promovare până la grade de specialitate şi de conducere;
  • Se oferă cazare pentru personal la preţuri rezonabile;
  • Abonament lunar cu reducere mare pentru mijloacele de transport;
  • Sunt puse la dispoziţie persoane de contact pentru sprijin în vederea integrării.

Persoanele interesate de aceste posturi trebuie să trimită un CV, completat la calculator în limba germană sau engleză, însoţit de copia diplomei de calificare în domeniu (nu necesită traducere), la adresa de e-mail: ZAV-IPS-Baden-Wuerttemberg@arbeitsagentur.de şi pentru monitorizare la: georgiana.enache.buc@anofm.gov.ro, cu specificarea codului “BW-02-SONS”.