O înşelătorie de proporţii circulă în acest zile pe internet. Escrocii se folosesc de imaginea fostei realizator tv Andreea Berecleanu pentru a vinde picături de slăbit.

Vedeta a intrat pe fir şi le transmite fanilor săi de pe Facebook să nu cumpere astfel de pastile de la IDEALICA. Escrocii au folosit şi un amplu interviu inventat, în care apărea inclusiv numele soţului Andreei, pentru mai multă credibilitate, dar şi poze modificate cu aceasta, care ar fi demonstrat cum ea a slăbit graţie picăturilor.

Andreea Berecleanu spune că a semnalat deja situaţia către Poliţie şi către DIICOT şi a înaintat un raport amănunțit despre originea infracțiunii și despre infractori.

Produsul vândut de escroci cu ajutorul imaginii Andreei Berecleanu.

Ce le-a transmis Andreea Berecleanu tuturor fanilor săi?

“Dragii mei,

Atenție la șarlatani!!! Nu cumpărați, nu comandați IDEALICA! Am aflat de la voi, din mesajele private pe mesagerie, că îmi este folosită imaginea de o firma care vinde picături de slăbit.

Este un interviu inventat, în care este implicat inclusiv numele soțului meu, probabil pentru mai multă credibilitate. Inclusiv fotografiile, cele în care apar că aș fi avut 72 de kg și am slăbit datorită acestor picături, sunt modificate, atât la corp, cât și la față.

Am semnalat Poliției că oamenii sunt deja păcăliți cu această poveste inventată și cad victime acestor infractori. Din câte înțeleg, nu sunt singură persoană publică în această situație.

Pe viitor, va rog să aveți încredere doar în ce postez eu pe rețelele mele sociale sau în interviuri în care mă auziți vorbind. Trăim într-o lume cu bune și cu rele, trebuie să învățăm să ne păzim. Atât voi, cât și eu!

Mulțumesc public firmei Cyber Smart Defence pentru investigația elaborată și exactă făcută în mai puțin de două zile, fapt care m-a ajutat să raportez către DIICOT un raport amănunțit despre originea infracțiunii și despre infractori. Va rog să distribuiți această postare, pentru a ajunge la cât mai multe lume.

Vă mulțumesc!”