Andreea Berecleanu a dat, în sfârşit, cărţile pe faţă! Vedeta a vorbit despre un episod greu din viaţa sa.

A părăsit Antena 1 după 17 ani! Cât de mult a durut-o acest episod?

La începutul lui 2020, Andreea Berecleanu renunţa să mai prezinte “Observatorul” Antenei 1 şi era înlocuită la pupitrul ştirilor de către Alessandra Stoicescu.

Berecleanu a plecat din Antena 1 după 17 ani petrecuţi acolo, însă a semnat, câteva luni mai târziu, un contract cu postul Prima TV, acolo unde fanii o pot vedea şi în prezent.

Într-un interviu recent, vedeta a mărturisit dacă are vreun regret pentru că a părăsit Antena 1, după atâţia ani petrecuţi acolo.

“Omul sfințește locul în orice domeniu, iar telespectatorii simt asta. Cei care sunt obișnuiți cu imaginea de atâția ani, îți și scriu lucrul ăsta. Sunt colegi care-mi spun ‘Am crescut cu cei de la televizor’. Atunci când auzi, îți dai seama că au trecut atâția ani și e normal.

În general, nu am regrete, fac în așa fel alegerile încât să nu am. Evident că exista o zonă de risc, dar alegerile mele sunt asumate întotdeuna”, a povestit Andreea Berecleanu, potrivit playtech.ro.

Ce crede Andreea Berecleanu despre colegii săi din Prima TV?

De aproape doi ani, vedeta de televiziune s-a alăturat Prima TV, iar de un an prezintă ştirile la acest post. Întrebată ce poate spune despre această nouă experienţă din viaţa sa, Andreea Berecleanu a explicat că lucrează alături de mulţi oameni cu care se cunoştea deja de mulţi ani, dar şi de persoane tinere, care îi aduc aminte de ea, în perioada de început din televiziune.

“E foarte bine, este o echipă tânără care are și seniori, oameni cu care m–am mai interesectat în alte structuri redacționale și cu care mă știu de foarte mulți ani. Am întâlnit oameni cu care nu mă mai văzusem de 30 de ani, oameni care au făcut televiziune în tot timpul ăsta și a fost foarte plăcut.

În același timp, e și suflul tânăr adus de oameni foarte proaspeți, de 20 și ceva de ani, cu care sunt în redacție. Îmi aduc aminte de noi, așa cum eram la începuturi”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

“Sunt niște rezultate senzaționale. (…) Atmosfera e foarte plăcută și e esențial”

Iar rezultatele echipei din spatele ştirilor de la Prima TV sunt foarte bune, mai explică Andreea Berecleanu, în acelaşi interviu.

“După un an de știri la Prima TV, rezultatele sunt foarte bune, având în vedere cum am pornit. A fost un reviriment al postului după schimbarea patronatului și sunt niște rezultate senzaționale.

Practic ai ajuns în top la posturile comerciale, ai depășit toate posturile de nișă, consacrate de 10 ani. Nu e puțin lucru, iar atmosfera e foarte plăcută și e esențial”, a mai declarat vedeta.