Cum a fost surprins George Burcea

Potrivit cancan.ro, George Burcea a fost surprins în parcarea Teatrului Național București după ce și-a terminat prestația. Bărbatul s-a întâlnit cu o femeie necunoscută în mașina sa. Cei doi au fost surprinși purtând o discuție după care s-au dat jos din mașină, s-au îmbrățișat și au plecat pe drumuri separate.

Soțul Andreei Bălan a plecat împreună cu un prieten să își potolească foamea și apoi s-au îndreptat către o adresă din zona Vitan, acolo unde cei doi au înnoptat.

Vor divorța cei doi?

Deși cei doi formează un cuplu de invidiat, se pare că acest lucru nu este suficient pentru ca relația dintre ei să continue.

Între cântăreață și soțul ei ar exista ceva divergențe, iar relația lor pare că nu mai este așa de strânsă, motiv pentru care tema divorțului apare pe buzele tuturor în ultima perioadă.

Recent, actorul George Burcea ar fi lipsit nejustificat, o noapte întreagă, din căminul conjugal, iar Andreea Bălan a fost destul de dezamăgită. Se pare că cei doi nu mai comunică deloc, astfel încât niciunul nu știe ce face celalalt.

”Cei doi nu își vorbesc. Dacă, până acum, fiecare știa programul partenerului, acum fiecare e cu treaba lui. Andreea nu știe dacă soțul ei are de gând să vină acasă în seara asta”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru cancan.ro.