Deși cei doi formează un cuplu de invidiat, se pare că acest lucru nu este suficient pentru ca relația dintre ei să continue.

Între cântăreață și soțul ei ar exista ceva divergențe, iar relația lor pare că nu mai este așa de strânsă, motiv pentru care tema divorțului apare pe buzele tuturor în ultima perioadă.

Recent, actorul George Burcea ar fi lipsit nejustificat, o noapte întreagă, din căminul conjugal, iar Andreea Bălan a fost destul de dezamăgită. Se pare că cei doi nu mai comunică deloc, astfel încât niciunul nu știe ce face celalalt.

”Cei doi nu își vorbesc. Dacă, până acum, fiecare știa programul partenerului, acum fiecare e cu treaba lui. Andreea nu știe dacă soțul ei are de gând să vină acasă în seara asta”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru cancan.ro.

A doua persoană din viața lui George Burcea

Odată cu apariția tensiunilor în cuplu, George Burcea s-ar fi apropiat mai mult de un coleg. Potrivit surselor cancan.ro, soțul Andreei Bălan este prieten cu Daniel Nuță, actor în serialul „Sacrificiul”.

Din informațiile aflate, la terminarea filmărilor sau repeteițiilor, cei doi se ”combină” la diferite activități ”ca băieții”. Mai mult decât atât, Daniel Nuță, luptător de full contact care a făcut carieră ca actor,  ar fi cel care s-ar fi oferit să-l găzduiască noaptea pe soțul Andreei Bălan.

Soțul Andreei Bălan, însă nu vrea să facă publice problemele din relația celor doi.

”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus George Burcea, pentru cancan.ro.

De ce s-a răcit relația?

În presă au apărut mai multe controverse privind cuplul Andreea Bălan– Goerge Burcea. Se pare că problema care a declanșat ruptura dintre cei doi ar fi faptul că Geroge i-ar fi ascuns anumite lucruri Andreei.

Este vorba despre faptul că tatăul lui George Burcea a făcut închisoare pentru omor. Artista nu a fost așa de încântată să audă acest lucru. De asemenea, Andreea Bălan s-a ferit să vorbească public despre acest subiect în fața jurnalistilor.