Cea care a reușit să îl aducă în situația de a răbufni pe rețelele de socializare este celebra Iulia Albu, cunoscută pentru faptul că de-a lungul timpului a supărat multe vedete prin comentariile pe care le-a făcut.  Aceasta a taxat foarte dur atitudinea și comportamentul Andreei Bălan din ultima perioadă, considerând că toate evenimentele care s-au petrecut în ultima lună au fost gândite pentru a atrage atenția și pentru a ajuta artista să obțină un profit frumușel.

„Închei aici un capitol frumos și cu tine… gata, relația noastră s-a terminat. Te părăsesc, dobitocule ce ești. Fumează ce vrei, dar sigur n-aș fuma vreodată ce ai tu… Chestia aia e proastă, îți spun… Vrei ceva bun, scrie-mi în privat și te rezolvă băietu” , i-a răspuns actorul unui internaut care a susținut cele spuse de Iulia Albu.

„Andreea Bălan este în tot şi toate. A născut, s-a operat din nou, este sănătoasă, este din nou rău, dar totul extrem de glamumumuu (n.r. – glamour) cu sau fără rost. Nu mă înţelegeţi greşit, departe de mine intenţia de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abţine, totuşi, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta «André-a»!.

Diva ni se înfăţişează într-o ipostază extrem de photoshopată, machiată, coafată şi cu vedere largă la cămăşuţa suflecată «poale-n brîu» care dezgoleşte picioruşul cu ciorapii compresivi şi branulă în venă. Domnişoara îl va întrece în curând şi pe Bote (n.r. Cătălin Botezatu) la articole în presă şi postări despre propria sănătate. Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare şi ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-şi pierde viaţa, ca să înţelegem şi noi ce anume personal a repus-o în trei secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieşit deja revista?

Ce noroc să te trezeşti după operaţie machiată şi în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu ca tot muritorul în cămaşă de noapte şi cu faţa umflată. Asta ca să nu mai vorbim despre drumul melcilor, când te târăşti pe hol cu perfuzia după tine şi toată lumea te întreabă ce «aere» (îţi) dai! Voi astea care aţi născut ca niste «doamne», cu cezariană, ştiţi despre ce vorbesc“, a încheiat fashion editorul.

„Îi sunt profund recunoscătoare Andreei că ne ţine la curent cu TOT, că are un fotograf mereu aproape care să imortalizeze clipele înduioşătoare în care o vizitează soţul, că îşi face timp să se asorteze cu acesta” , a scris Iulia Albu pe blogul personal.