Andreea Bălan s-a decis să rupă tăcerea. Vedeta a făcut confesiunea pe care nimeni nu o aștepta. S-a aflat ce a pierdut George Burcea. Într-un din vlogurile ei vedeta a abordat un subiect tabu. A spus adevărul despre operațiile estetice.

Andreea Bălan a spus adevărul

Andreea Bălan a fost mereu ținta comentariilor în ceea ce privește operațiile estetice pe care le-ar avea. Acum, blonda s-a decis să spună adevărul. Și-a făcut sau nu modificări ale trupului?

De-a lungul celor 20 de ani de carieră ai vedetei, mulți și-au pus întrebarea dacă vedeta a intervenit chirurgical asupra mai multor aspecte ale corpului! ”Eu am. E frumos”, a spus Andreea Bălan despre nasul său care a fost operat.

”Păi și acum ce vrei să faci, doamne, era deviație de sept, nu?”, i-a spus Amna Andreei Bălan în timpul filmării vlogului.

”Da, așa spun toate”, a ținut vedeta să o contrazică pe prietena ei.

Andreea Bălan a trecut prin momente grele în toată această perioadă. S-a separat de George Burcea, iar de acum ea este cea care se ocupă în mare parte de cele două fetițe pe care le au împreună. Actorul le vizitează o singură dată pe săptămână, iar în afara de bona care stă pe timp de zi în care vedetei, mama cântăreței este cea care o ajută pe aceasta în totalitate în creșterea celor mici.