Andreea Bălan trece prin clipe gele în ultima vreme. Despărțirea de George Burcea a fost una extrem de dureroasă, dar asta nu e tot. Pandemia de COVID-19 le-a lovit extrem de dur și pe vedetele autohtone.

Andreea Bălan, în depresie

Andreea Bălan se află în autoizolare la domiciliu, alături de mama și fetițele ei. Deși timpul petrecut cu familia este unul extrem de prețios, artista resimte extrem de mult lipsa scenei și a fanilor.

Totuși, blonda este extrem de optimistă și speră că se va termina totul curând și că își va relua activitatea. Din autoizolare, Andreea Bălan le-a transmis un mesaj trist fanilor săi, dar le-a mărturisit acestora că atunci când va reveni pe scenă, o va face în forță, cu show-uri tari, așa cum i-a obișnuit deja.

”Lipsește scena, îmi lipsește echipa ❤️🎼🌈 și când vom iesi din case … voi face cele mai tari show-uri ⚡️🌟🔥 #AndreeaBalanShow #BestShow”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat la începutul acestui an. Deși au două fetițe, Ella și Clara, cei doi au decis să-și rupă relația din cauza greșelilor făcute de actor. Va urma un proces lung, în urma căruia se va stabili și ce pensie alimentară va plăti actorul pentru micuțe.

George Burcea nu ar fi fost de acord cu propunerea de a-și vizita fiicele mai mult de o dată pe săptămană. Din câte se pare, acesta ar fi mărturisit apropiaților că este foarte bucuros că a scăpat de toate responsabilitățile familiale și că nu trebuie să mai contribuie financiar în creșterea copiilor.