Potrivit Andreei Bălan, George Burcea mai pleca la prieteni și înainte, însă nu atât de des. Relația dintre ei s-a răcit în momentul în care acesta nu mai venea nopțile acasă, iar ea și fetițele erau nevoite „să facă noapte albă”.

„Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume.

Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar”, a mărturisit Andreea Bălan într-un interviu acordat pentru Viva.

Ce știu fetele despre despărțire?

Întrebată despre ce le-a explicat fetițelor sale cu privire la lipsa tatălui din viața lor, Andreea Bălan susține că cele două știu ideea că „tati lucrează și că vine sâmbătă”.

Artista a ales acest mod de exprimare, deoarece Ella, fiica sa, nu pote să înțeleagă cuvântul „despărțire” la o vârstă atât de fragedeă.

„În primul rând, Clara nu vorbește, deci nu întreabă, iar Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă mă- car puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a mai spus Andreea.

„Mi se rupe sufletul”

Artista a mai adăugat că este foarte afectată de ideea ca cei doi copiiii ai săi să nu aibe un tată prezent în viața lor.

„Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale.

Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a mai spus Andreea Bălan.