Andreea Antonescu a postat pe contul de socializare un video, în care le-a mărturisit fanilor că s-a accidentat la mână, în timpul unei sărituri în apă. Vedeta se află la bazinul din Bacău, semn că se antrenează împreună cu alte vedete pentru emisiunea „Splash, vedete la apă!”

Cântăreața a avut nevoie de îngrijiri medicale de la prima oră a dimineții, anunțându-și urmăritorii din mediul online de acest lucru. Vedeta a mărturisit că are durere mari la mână, după o săritură în apă. Fosta faimoasă de la Survivor România 2021 a fost îngrijită imediat de un medic, potrivit Wowbiz.

„Acel moment când te aventurezi, în stilul caracteristic, foarte tare din prima zi. Și a doua zi, de la prima oră ajungi pe mâna medicului. Mă doare de mor”, a spus Andreea Antonescu pe Instagram.

Antena 1 are o nouă emisiune TV

„Splash! Vedete la apă” revine la Antena 1 începând de vineri, 13 august, de la ora 20.30. S-a aflat acum cine sunt cei 12 concurenți, artiști și sportivi care vor apărea în show. Aceștia au început deja antrenamentele în bazinul olimpic din Bacău.

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Dar dacă forma fizică nu este o problemă pentru cei mai mulți, când vine vorba de sărituri complexe și înălțimi amețitoare și temeri, situația se schimbă.

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri vor fi aleși de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.