O vacanță liniștită alături de prieteni s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Anda Adam. Cântăreața a avut un conflict cu o femeie în Poiana Brașov. Aceasta din urmă a zgâriat-o pe față pe celebra artistă

Totul s-a petrecut la hotelul din Poiana Brașov unde se afla cazată împreună cu un grup de preieteni. Grupul care o însoțea pe Anda Adam a intrat în conflict cu un alt grup de cunoscuți, iar o femeie ar fi zgâriat-o pe cântăreață pe față. Zgârietura necesita îngrijiri medicale, dar, totuși, a fost apelat serviciul 112.

Detalii importante date de Poliția Brașov

Oamenii legii au reacționat imediat. După un apel de la 112, polițiștii s-au dus să vadă ce s-a întâmplat la hotelul cu pricina.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate”, a transmis Poliția Brașov.

Deși artista nu a formulat o plângere, în cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru a se efectua cercetări „in rem”, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei.

Anda Adam, moment inedit în cuplu

În urmă cu puțină vreme, în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam anunțat că a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. În timp ce își prezenta ținuta, Anda Adam s-a lăudat cu faptul că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Yosif.

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă.”, a spus aceasta.

Vedeta a mai spus că adevăratul inel pe care iubitul ei i l-a dăruit se află acasă, în seif, deoarece este prea scump și îi era frică să îl ia la filmări.

”El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!”, a declarat Anda Adam la Kanal D.