În urmă cu 8 ani, opinia publică era zguduită de un scandal fără precedent. Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit după o relaţie care a durat şase ani. Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unui comunicat de presă, preferând să nu vorbească prea mult despre decizia lor. După ce presa de scandal a spus că cei doi s-ar fi despărţit deoarece Anda câştigă mai mulţi bani decât Victor, Bianca Drăguşanu a afirmat că şi-a găsit fericirea în braţele lui Victor Slav.

Diva nu a putut trece însă peste faptul că acesta s-a iubit cu Anda Adam iar presa a dezvăluit nu de puține ori culisele războiului dintre cele două. Mai mult chiar, Drăgușanu i-ar fi interzis cu desăvârșire să mai ia contact cu artista cu care a avut o relație de 6 ani.

Anda Adam și-a refăcut și ea viața, mai greu. S-a căsătorit cu un afacerist și a dat naștere unei fetițe superbe. În tot acest timp, „In prima editie “Vulturii de noapte”, difuzata, la Kanal D, unde una dintre surprizele serii a fost duetul muzical extraordinar intre Anda Adam și Victor Slav.

La un moment dat, chiar pusă în fața unei situații ipotetice în care Victor Slav s-ar împăca cu Anda Adam, Bianca Drăgușanu a avut o reacție dură. Ea a ținut să puncteze faptul că ea nu a considerat-o niciodată rivală pe Anda Adam: „Poate ea a avut anumite antipatii față de mine, pentru că Victor a stat alături de ea 7 ani și n-a luat-o de nevastă. Ea și-a dorit foarte tare chestia asta. Apoi, el m-a cunoscut pe mine și m-a luat de nevastă după șase luni. Acum, îți dai seama că în inima ei s-a simțit cumva…”, – a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea Xtra Night Show, de la postul de televiziune Antena 1.