Subiectul relației dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să țină prima pagină a ziarelor.

Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și ar avea de ȋmpărțit o avere consistentă, ȋnsă iată că nu toate afacerile ȋn care sunt implicați merg ca pe roate.

Firma la care sunt asociați cei doi are datorii de peste 2,3 milioane de lei

Reghe Building SRL este numele firmei la care Laurențiu, Anamaria și una din fiicele acesteia sunt asociați.

Societatea se numea ȋnainte Comprod Ionela SRL și i-a fost cedată Anamariei Prodan de către mama sa, Ionela Prodan, atunci când aceasta și-a încetat activitatea.

Până acum câțiva ani, firma a avut ca obiect principal de activitate “construcțiile”, ȋnsă, ulterior, ea și-a schimbat domeniul în “alte activități sportive”, relatează WOWbiz.ro.

Firma familiei Reghecampf nu stă ȋnsă deloc bine. Potrivit celui mai recent bilanț publicat de către Ministerul Finanțelor, firma era ȋngropată ȋn datorii.

Ce indică datele de la Ministerul Finanțelor?

Astfel, potrivit datelor oficiale, Reghe Building SRL avea, la finalul anului 2020, datorii de peste 2,3 milioane lei. Firma a avut o cifră de afaceri de circa 600.000 de lei și a ȋncheiat anul fiscal cu o pierdere de mai bine de 67.000 de lei.

Reghe Building SRL figurează ȋn acte cu un singur angajat, iar ȋn conturile bancare ale firmei se mai aflau, la finele lui 2020, doar 6.863 de lei. Ȋn schimb, firma la care sunt asociați Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf avea de recuperat peste 780.000 de lei.

Cu toate acestea, cuplul Prodan-Reghecampf nu duce lipsă de bani. Impresara s-a îmbogățit din transferuri de jucători, iar la acei bani s-au adăugat și cei peste 2 milioane de euro moșteniți de la mama sa. Pe de cealaltă parte, Laurențiu Reghecampf a ȋncheiat contracte foarte profitabile ȋn perioada ȋn care a antrenat la arabi, primind 3-4 milioane de euro pe an.